Sunday, January 16, 2011

Fyldte peberfrugter, Peperoni ripieni



4 gule eller røde peberfrugter
1 bundt bredbladet persille
4 spiseske ost (parmasan)
2 friske rundstykker (eller franskbrød så det nu passer til). Kun krummen bruges!
4 sardelfileter (Ikke i mit køkken!!!!!)
(en slat hvidvin)
2 spiseske kapers
2 fed hvidløg
1 ¼ dl. Oliven olie

Peber frugterne vaskes, ”låget” / toppen skæres af, lad stilken sidde på, det ser flot ud. De hvide skille væge og kærnerne fjernes.

Krummen af brødet (altså brød uden skorpe) smuldres i en skål og der tilsættes 2-3 spiseske oliven olie. (tilsæt evt. en slat hvidvin)

Persille og et sardeller hakkes fint, hvidløgs fed presses og tilsættes brødblandingen sammen med kapers og ost. Det hele blandes grundigt.

Ovnen forvarmes til 175 grader.

Smag til med salt og peber, husk at passe på med salt hvis der er brugt sardeller, da de er salte i sig selv. Der tilsættes en 4-5 spiseske fuld oliven olie lidt efter lidt …. Så blandingen bliver ensartet.
Et ildfast fad smøres.

Peberfrugterne fyldes med brødblandingen.

En ekstra spiseske ost drysses over og låget lægges på.

Så i ovnene! 175 grader 20 minutter!

Velbekomme!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home