Tiramisu - 5 pers …. Eller i mit hjem 2 thi lykken er ligefrem proportionel med mængden!
12 lady fingers
250 g mascarpone eller Philidelphia
2 stk. æggeblommer
2 stk. æggehvider
75 g sukker
5 spsk. Amaretto
½ kop stærk kold kaffe
Kakaopulver / (Chokolade til drys)
Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps.
Rør mascarpone og Amaretto til en creme.
Pisk æggehvider til en let skum og vend det i cremen.
Bland nu cremen med æggesnapsen
Blødgør ladyfingrene ved med et hurtigt dyp at nedsænke dem i kaffen.
Læg dem i lag i serveringsskålen.
Læg cremen oven på.
Sæt i køleskabet minimum 3 timer –evt. til næste dag.
Drys med kakao pulver og evt. chokolade!
Velbekomme! - Håber du har lavet nok!
250 g mascarpone eller Philidelphia
2 stk. æggeblommer
2 stk. æggehvider
75 g sukker
5 spsk. Amaretto
½ kop stærk kold kaffe
Kakaopulver / (Chokolade til drys)
Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps.
Rør mascarpone og Amaretto til en creme.
Pisk æggehvider til en let skum og vend det i cremen.
Bland nu cremen med æggesnapsen
Blødgør ladyfingrene ved med et hurtigt dyp at nedsænke dem i kaffen.
Læg dem i lag i serveringsskålen.
Læg cremen oven på.
Sæt i køleskabet minimum 3 timer –evt. til næste dag.
Drys med kakao pulver og evt. chokolade!
Velbekomme! - Håber du har lavet nok!
Labels: ladyfingers, sukker, Tiramisu
0 Comments:
Post a Comment
<< Home