Bruschetta med aubergine og mynte
Alle Bruschetta begynder med en skive godt ristet (eller tørt brød), som er blevet gnedet med et fed hvidløg, stænket med god olivenolie og drysset med slat og peber. Derefter er der nok lige så mange variationer som der er italienske husmødre vil jeg tro….
Bruschetta med aubergine og mynte
4-6 skiver hvidt italiensk brød, ristet.
2 faste auberginer skåret i 3 mm tykke skiver
8 spsk. oliven olie
3 spsk. eddike – hvidvin eller krydder.
2 stilke bredbladet persille
1 håndfuld mynte (lille håndfuld), finthakket
1 fed hvidløg i tynde skiver
Salt og peber
Opvarm panden, gerne en grillpande
Grill aubergineskiverne på begge sider
Læg dem i en skål
I en anden skål røres olie og eddike sammen med persille, mynte og hvidløg og der krydres med
salt og peber.
Vend skiverne i dressingen, smag dem til og anret på brødet.
Pres skiverne lidt ned på brødet så saft og kraft fra auberginerne går over i brødet.
Velbekomme!
0 Comments:
Post a Comment
<< Home