Tuesday, May 04, 2010

Bruschetta med blandede ovnstegte grønsager

4-6 skiver hvidt italiensk brød, ristet.

½ fennikel

½ gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

½ courgette (den skæres i halv på langs)

1 tsk. tørret oregano

1 håndfuld hakkede mynte blade

Olivenolie

Salt & peber

½ citron, saft af

Kryddereddike

Forvarm ovnene til 225 grader.

Fjern fenniklens yderste grove blad-skal og skær resten i store stykker.

Fjerne peberfrugternes kerne og ribber og skær resten i grove tern.

Hvis courgetten har store kerner tages de ud med en teske. Den hakkes groft.

Vend de hakkede grøntsager med oregano, mynte og et godt skvæt olivenolie i en bradepande eller ildfast fad.

Krydder med salt & peber.

Steg i ovnen ½ time til de er gyldne.

Tag ud og lad køle af.

Hak til resultatet er salsaagtigt i konsistensen.

Smør til med olie, citronsaft, kryddereddike og smør på brødet.

Velbekomme!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home