Bruschetta med blandede ovnstegte grønsager
4-6 skiver hvidt italiensk brød, ristet.
½ fennikel
½ gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
½ courgette (den skæres i halv på langs)
1 tsk. tørret oregano
1 håndfuld hakkede mynte blade
Olivenolie
Salt & peber
½ citron, saft af
Kryddereddike
Forvarm ovnene til 225 grader.
Fjern fenniklens yderste grove blad-skal og skær resten i store stykker.
Fjerne peberfrugternes kerne og ribber og skær resten i grove tern.
Hvis courgetten har store kerner tages de ud med en teske. Den hakkes groft.
Vend de hakkede grøntsager med oregano, mynte og et godt skvæt olivenolie i en bradepande eller ildfast fad.
Krydder med salt & peber.
Steg i ovnen ½ time til de er gyldne.
Tag ud og lad køle af.
Hak til resultatet er salsaagtigt i konsistensen.
Smør til med olie, citronsaft, kryddereddike og smør på brødet.
Velbekomme!
0 Comments:
Post a Comment
<< Home