Fungi ripieni - fyldte Portobellosvampe
12 store portobello svampe (stokken fjernes) - Undgå så vidt muligt at vaske svampene – børst dem rene!
2 spsk. oliven olie
1 finthakket fennikel
100 soltørrede tomater i olivenolie
2 fed hvidløg (eller ½ kæmpe fed)
175g friskrevet parmesan
bredbladet persille – groft hakket.
salt & peber
parmesan skåret i flager
1/2 potte basilikum (kun bladene)
Forvarm ovnen til 200 grader
Smør et ovnfast fad med smør
Læg 8 svampe med bunden i vejret i fadet
Hak de 4 sidste svampe fint
Hak ligeledes de soltørrede tomater, hvidløg og fenniklen fint.
Sauter grønsagerne i olivenolie, over svag varme, i en tykbundet gryde. – De skal være møre men ikke få ret meget farve.
Lad grønsagerne køle af og bland dem med reven parmesan, hakket bredbladet persille, salt og peber.
Kom blandingen i svampene.
Bag ved 200 grader i ca. 20-25 minutter – eller til svampene begynder a synke sammen og osten smelter i fyldet.
Når fadet er ude af ovnen drysses med oste flager, hakket basilikum og der serveres!
Velbekomme!
0 Comments:
Post a Comment
<< Home