Tuesday, May 04, 2010

Stegt og marinerede gule og røde peberfrugter - Peperoni Marinati

2 røde peber

2 gule peber

2 hvidløgs fed.

En håndfuld bredbladet persille blade.

Salt, peber

1 spsk. Olivenolie

3 spsk. eddike

Alle har deres egen måde at stege eller grille peberfrugter for at få skindet af, personligt synes jeg at det er et fandens bøvl, men det er også et fantastisk resultat sååååå …..

Jeg bager dem lang tid for at holde på sødmen, koncentrer smagen og branke skindet.

Det skal være der mest modne peberfrugter du kan finde ellers er smagen ikke søg og god nok. De grønne duer ikke !

Forvarm ovnen til 250 g

Vask og tør peberne, skær dem i kvarte, fjern kerner og ribber, læg dem på pladen med skinsiden op ad og bag til de er sorte!

Det tager vel en 20 minutter. – Det kan også gøres på udendørs gril eller gril pande.

Put de stegte varme peber i en plastik pose og lad dem ligge og køle af. En skål med plastik film over duer også.

Hak hvidløg og persille så fint som muligt!

Fjern skindet fra de nu afkølede peberfrugter og skær dem i mundrette strimler.

Put dem i en skål og tilsæt de hakkede hvidløg, persille, olie og eddiken.

Vend sammen så det hele blandes og server nu …. Eller gem til senere.

Velbekomme!






0 Comments:

Post a Comment

<< Home