Tuesday, May 04, 2010

Bruschetta med babyartiskokker

4-6 skiver hvidt brød.

1 dåse artiskokhjerter

4 fed hvidløg, hele.

1 citron, saften af.

2-3 spsk. olivenolie

1 håndfuld frisk mynteblade, hakket

Salt og peber

Skær artiskokkerne i halve, læg dem i en gryde med vand, til de lige akkurat er dækket.

Tilsæt hvidløg og en spiseske citron saft.

Lad det hele simre, til artiskokkerne er møre.

Tag artiskokkerne op og lad dem dryppe af i et dørslag.

Tøm gryden, kom olivenolie i og kom artiskokkerne tilbage i gryden. Steg dem i ca. 4 minutter til de har fået lidt farve.

Tag gryden af varmen, hæld en spiseske citronsaft over artiskokkerne.

Tilsæt myntebladene og smag omhyggeligt til med salt og peber.

Tag 4 artiskokhjerter halvdele fra og mos resten med en gaffel. Mos også hvidløgene med.

Fordel blandingen på brødskiverne og læg de resterende artiskokker på til sidst.

Velbekomme!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home