Tuesday, March 09, 2010

Arabisk lam – Agnello All’araba

4 personer


4 spsk. olivenolie

3 løg skåret i tynde skiver

1 kg lammesmåkød, f.eks. skåret af kølle, bov eller nakke.

2 spsk. flydende honning

1 brev safran

1 knivspids spidskommen

1 knivspids ingefær pulver

2 ½ dl varm bouillon

80g oliven uden sten

80g smuttede mandler

1 bundt frisk koriander – friskhakket

Salt & peber

Opvarm oven til 200 grader c

Opvarm olivenolien på pande

Svits løgene ved svag varme

Tag løg af panden og læg lammekødet på – brun det.

Læg løg og lam i ildfast fad.

Bland honning, spidskommen, safran ingefær og bouillon – krydder med salt & peber.

Hæld over kødet, dæk til med folie eller låg og stil i ovnen 1 time eller til mørt.

Blancher oliven i kogende vand i 5 minutter og dryp af.

Tørsteg mandlerne mens du røre ofte i dem så de tager farve uden at brænde.

10 minutter før spisetid tilsættes mandler og oliven.

Drys med hakket koriander og server!





0 Comments:

Post a Comment

<< Home