Lam i gin marinade
Folk har haft den frækhed at påstå at Foodieboy er urimeligt glad for sprut .... også i mad .... og da jeg jo ville hade at skuffe, får i her .....
Lam i gin marinade
1 ½ kg lammebov eller culotter …. Eller hvad du nu lige har …..
3 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
5 spsk. tør hvidvin
½ dl gin eller Mirto (mynte likør)
Salt & peber
Opvarm ovnen til 200 grader C.
Gnid lam med hvidløg.
Lav dybe lommer i kødet, med en kniv og stik hvidløgsfeddene der ind.
Drys med salt.
Pensel med olivenolie
Krydder med salt & peber.
Læg lammet i en bradepande, tilsæt olie og samt halvdelen ad vin & gin (Mirto)
LAD NU STÅ og marinere i det her væde i en lille time …..
Sæt fadet i ovnen og steg i ½ time.
Vend kødet og hæld resten af vin & gin over.
Bag færdig ½ time eller så….
Velbekomme.
3 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
5 spsk. tør hvidvin
½ dl gin eller Mirto (mynte likør)
Salt & peber
Opvarm ovnen til 200 grader C.
Gnid lam med hvidløg.
Lav dybe lommer i kødet, med en kniv og stik hvidløgsfeddene der ind.
Drys med salt.
Pensel med olivenolie
Krydder med salt & peber.
Læg lammet i en bradepande, tilsæt olie og samt halvdelen ad vin & gin (Mirto)
LAD NU STÅ og marinere i det her væde i en lille time …..
Sæt fadet i ovnen og steg i ½ time.
Vend kødet og hæld resten af vin & gin over.
Bag færdig ½ time eller så….
Velbekomme.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home