Monday, September 07, 2009

simpel gammeldags agurkesalat

1 agurk mellem i tynde skiver (ca. 400 g)
1 tsk groft salt
2 dl lagereddike
175 g rørsukker (ca. 2 dl)
1 laurbærblad
5 sorte peberkorn
2 skiver peberrod

Vend agurk og salt sammen i en skål og lad det trække i ca. 15 min.
Bring eddike, sukker, laurbær, peber og peberrod i kog og kog det i ca. ½ min.
Hæld lagen over agurkeskiverne og stil agurkesalaten tildækket i køleskabet indtil det er koldt.

Kilde: Karolines køkken




























Velbekomme!



And in English ....

slice 1 cucumber into thin slices (about 400 g)
1 teaspoon coarse salt
2 dl vinegar
175 g of cane sugar (about 2 dl)
1 bay leaf
5 black peppercorns
2 slices of horseradish

Bring vinegar, salt, sugar, bay leaf, pepper and horseradish to a boil and cook for approx. ½ min.
Pour over the cucumber slices and leve covered in refrigerator until cold.

Enjoy!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home