Fyldte bøftomater, med risotto ris! (Pomodori al riso)
Har en date i aften .... og så skal der jo laves mad ..... men hvad skal jeg lige finde på ....
jeg er jo meget glad for grill, såååå derfor har jeg tøet et par lammeculotter op, det er så nemt og smager af en milion.... til det har jeg lavet en Tzatziki ...det er jo noget nemmere at lave, end at stave til!!! Men I ved, yoghurt (græsk) - agurk revet (jeg beholder væden, for jeg hader hvis det bliver for tørt) og så hvidløg til ....Nå men hvad skal vi finde på mere ..... Tror jeg kaster mig over fyldte tomater, en italiensk opskrift der altid giver mig stor glæde .....
2 Bøftomater (en til hver)
risotto ris 2 dl eller der omkring
hakkede krydder urter .... basilikum er vist det der bruges originalt, jeg bruger koriander i dag og lidt bredrøvet .... ups bredbladet persille ..... hvor umodent af mig ...må være lidt oppe at køre over min date.....
1 -2 fed knust hvidløg
salt og pebber.
Skær toppen af tomaterne, så du har et låg og skrab indmaden ud af dem, vær forsiktig med ikke at lave hul i tolmat skalden ....
Hæld alt væden og indmaden ned i en blender og giv et hurtigt blend, tilsæt ris og urter og hæld tilbage ind i tomaten.
Jeg bruger ikke hvidløg idag, da der er Tzatziki og jeg ikke gider for meget hvidløg, på en date .... men ellers ville jeg tilsætte det sammen med urterne!
Kværn lidt salt og pebber ud over, giv et stænk oliven olie og læg låget (toppen af tomaten) på igen. Stild i et ildfast fad. tag et stykke bageparpir og gør det vådt under vandhanen (jeg kryller det sammen og ud igen et par gang under hanen som om det var en klud der skulle vædes), læg det over tomaterne og så stil dem til at trække lidt (lidt vil sige en 30 minutter eller så'n) og så ellers i ovnen i 1 time ved 200 grader - efter 30 minutter fjernes bagepapiret.
klar til servering ...hmmmmm håber han kan li' det ...smiler
Servere en Merlot til fra Centennial i NSW i Australien
Hyg jer med det, hvis I vælger at prøve det af .....
jeg er jo meget glad for grill, såååå derfor har jeg tøet et par lammeculotter op, det er så nemt og smager af en milion.... til det har jeg lavet en Tzatziki ...det er jo noget nemmere at lave, end at stave til!!! Men I ved, yoghurt (græsk) - agurk revet (jeg beholder væden, for jeg hader hvis det bliver for tørt) og så hvidløg til ....Nå men hvad skal vi finde på mere ..... Tror jeg kaster mig over fyldte tomater, en italiensk opskrift der altid giver mig stor glæde .....
2 Bøftomater (en til hver)
risotto ris 2 dl eller der omkring
hakkede krydder urter .... basilikum er vist det der bruges originalt, jeg bruger koriander i dag og lidt bredrøvet .... ups bredbladet persille ..... hvor umodent af mig ...må være lidt oppe at køre over min date.....
1 -2 fed knust hvidløg
salt og pebber.
Skær toppen af tomaterne, så du har et låg og skrab indmaden ud af dem, vær forsiktig med ikke at lave hul i tolmat skalden ....
Hæld alt væden og indmaden ned i en blender og giv et hurtigt blend, tilsæt ris og urter og hæld tilbage ind i tomaten.
Jeg bruger ikke hvidløg idag, da der er Tzatziki og jeg ikke gider for meget hvidløg, på en date .... men ellers ville jeg tilsætte det sammen med urterne!
Kværn lidt salt og pebber ud over, giv et stænk oliven olie og læg låget (toppen af tomaten) på igen. Stild i et ildfast fad. tag et stykke bageparpir og gør det vådt under vandhanen (jeg kryller det sammen og ud igen et par gang under hanen som om det var en klud der skulle vædes), læg det over tomaterne og så stil dem til at trække lidt (lidt vil sige en 30 minutter eller så'n) og så ellers i ovnen i 1 time ved 200 grader - efter 30 minutter fjernes bagepapiret.
klar til servering ...hmmmmm håber han kan li' det ...smiler
Servere en Merlot til fra Centennial i NSW i Australien
Hyg jer med det, hvis I vælger at prøve det af .....
Jacob
0 Comments:
Post a Comment
<< Home