Tuesday, June 23, 2009

Foodieboy er taget på landet, og det er ikke så ringe enda!

Foodieboy er taget på landet, og det er ikke så ringe enda! Efter 4 timer med DSB (mad pakken var klar fra smørrebrøds biksen ved frihedsstøtten) nåede Foodieboy frem til Struer hvor jeg blev hentet af Far. Skøøønt at kunne slappe af og lade sig opvarte.
Fie havde bagt småkager og det havde hun sku gjort godt, så dem får I lige her…..

Tuc kager

3 æggehvider og 175 g. sukker piskes sammen.
20 tuc kiks – knuses

1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniliesukker
50 g. hakkede nødder eller mandler (ingen nødder til Foodieboy tak).
Piskes sammen og kiksekrummerne vendes i.

Det hele puttes i en springform og bages 25 minutter ved 175 grader i varmelufts ovn.
Serveres kold, evt. pyntet med flødeskum, chokolade stykker, eller hindbær muse ?

Og i aften skal Foodieboy til Skt. Hans fest på Sandholm, og den hjemmelavede hylleblomst driks skal serveres til det store kolde bord ….
Velbekomme ! …. Og husk nu tøzer (M / K ) stå nu ikke for tæt på bålet …. Foodieboy foretrækker levende læsere ….. gælder også dig Rødtop!!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home