Skøøøøn luftig rabarber kage
4 store æg
275 g sukker - piskes luftigt i en skål
Tilsæt 200 g revet marcipan, som vendes i skålen
Ny skål -300 g frosne skovbær vendes i 200 g mel
350 g rabarber, eller hvormange du nu lige føler for, alt efter hvor dominerende rabarberne skal være .....
Blandingen vendes i første skål
Bagepapir i en 24 cm springform, som dejen hældes i.
Påfør herefter 75g smør i små klumper/skiver og strø 1 dl perlesukker over dejen - Jeg bruger altså ikke helt så meget smør.
Bages ca. 1 time ved 175 grader - midt i ovnen - OBS efter ca. 45 min.Læg evt. sølvpapir over, hvis den bliver for mørk.
Chreme:
2,5 dl piskefløde
2 dl. sødmælksyoghurt (græsk yoghurt virker også fint)
2 tsk vaniliesukker
Fløden piskes og vendes med yoghurt - tilsæt vanilie
Og så er den klar....
Velbekomme!
0 Comments:
Post a Comment
<< Home