Wednesday, May 20, 2009

Skøøøøn luftig rabarber kage

4 store æg
275 g sukker - piskes luftigt i en skål
Tilsæt 200 g revet marcipan, som vendes i skålen

Ny skål -300 g frosne skovbær vendes i 200 g mel
350 g rabarber, eller hvormange du nu lige føler for, alt efter hvor dominerende rabarberne skal være .....

Blandingen vendes i første skål

Bagepapir i en 24 cm springform, som dejen hældes i.

Påfør herefter 75g smør i små klumper/skiver og strø 1 dl perlesukker over dejen - Jeg bruger altså ikke helt så meget smør.

Bages ca. 1 time ved 175 grader - midt i ovnen - OBS efter ca. 45 min.Læg evt. sølvpapir over, hvis den bliver for mørk.

Chreme:
2,5 dl piskefløde
2 dl. sødmælksyoghurt (græsk yoghurt virker også fint)
2 tsk vaniliesukker
Fløden piskes og vendes med yoghurt - tilsæt vanilie

Og så er den klar....

Velbekomme!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home