Vinterfrugter kogt med ingefær, juleøl og vanilje.
50g ingefær – skrællet og fint snittet
1 vaniljestang
200g rørsukker
150g tørrede figner
100g tørrede dadler
100g tørrede abrikoser
1 jule øl
tilbehør cremefraiche, flormelis og biscotti
flæk vaniljestangen og put den sammen med resten af ingredienserne i en gryde med låg. Lad stå minimum 6 timer, gerne natten over.
Lad det småsimre i ca. 30 minutter.
1 vaniljestang
200g rørsukker
150g tørrede figner
100g tørrede dadler
100g tørrede abrikoser
1 jule øl
tilbehør cremefraiche, flormelis og biscotti
flæk vaniljestangen og put den sammen med resten af ingredienserne i en gryde med låg. Lad stå minimum 6 timer, gerne natten over.
Lad det småsimre i ca. 30 minutter.
2 Comments:
mmmmm yum!!!
Er der et andet slacks oel man kan bruge i sted for Juleoel??
Det kan man ikke faa i australien
=(
jo enhver sød stærk øl kan vel bruges ????
Post a Comment
<< Home